Pioners en el diagnòstic per la imatge de la dona

Som el primer centre de Barcelona en implementar la combinació de l’ecografia i la mamografia.

ESTUDIS DE MAMA

Els nostres estudis de mama estan dirigits a la prevenció i detecció a través de tècniques d’imatge mèdica excel·lents, punteres i eficients. Tres de cada deu casos de càncer de mama es detecten a les fases primerenques, on el tumor és més fàcil de tractar i es compta amb un ventall més ampli de possibilitats d’erradicar-lo.


Comptem amb un equip mèdic especialitzat en imatge mamària, que dóna una atenció propera i totalment personalitzada.

 
 

GINECOLOGIA

Gràcies als grans avenços tècnics del sector, avui dia som capaços d’obtenir imatges de gran qualitat de les estructures pèlviques femenines per detectar patologies o malformacions uterines, entre altres afectacions.

 

DENSITAT ÒSSIA

Determinar la nostra Densitat Mineral Òssia (DMO) és essencial per prevenir el risc de patir fractures per osteoporosis, així com detectar canvis estructurals que esdevenen en ossos més fràgils.

Els nostres densitòmetres són de baixa radiació i calculen la densitat dels ossos en diferents punts de l’esquelet.

 

ESTUDIS D’IMATGE FETAL

Durant l’embaràs, és important dur a terme proves diagnòstiques per identificar la presència de possibles defectes congènits en el fetus o bé factors de risc materns que poden requerir controls estrictes al llarg de la gestació. El diagnòstic precoç té un paper fonamental per avançar-nos a les circumstàncies.

 
 

ESTUDIS DE MEDICINA ESTÈTICA

Els estudis d’imatge abans i després d’un procediment estètic són els grans aliats per una millor planificació del tractament, així com pel control dels resultats.

Perquè la millor eina és la prevenció

"Personal molt, molt qualificat, tracte espectacular; des de l'atenció en entrar com el Dr. Manuel Salvador, que t'escolta atentament i tracta el teu problema com si fos el seu. Maquinària molt sofisticada i precisa. 100% recomanable!"

Oscar Rodríguez